Käyttöehdot ja tietosuoja

Päivitetty viimeksi 29 huhtikuuta 2021

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kuvata ne käytännöt ja menettelyt, joita käytetään tietojesi keräämiseksi, käyttämiseksi tai luovuttamiseksi. Joka kerta kun käytät Financee24.com-sivustoa (jatkossa ”yritys”, ”verkkosivusto”, ”palvelut”, ”me”, ”meidän”).

Financee24.com ei kerää henkilötietojasi, sillä me pystymme tarjoamaan sinulle räätälöidyn palvelukokemuksen ilman henkilökohtaisten tietojen syöttämistä järjestelmään. Sivuston tietosuojaselosteen pääkieli on suomi, jonka takia suomenkielinen versio on aina etusijalla, mikäli maakohtaisissa käännöksissä on epäselvyyttä.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen

Financee24.com ei käsittele henkilötietoja tai lainahakemuksia ollenkaan. Me emme ole lainaa myöntävä osapuoli, sillä jokainen lainasopimus tehdään suoraan luotonhakijan ja luotonantajan välillä, jossa me emme ole osallisena. Financee24.com ei siis kerää, eikä käytä sivustolla vierailevien henkilöiden tietoja ellei palvelun kohdalla tätä erikseen ilmoiteta.

Financee24.com käsittelee kaikki tarvittavat henkilötiedot EU:n yleisten tietosuojamääräysten mukaisesti (GDPR).

Tiedot joita keräämme:

Henkilötiedot

Saatamme joissakin tilanteissa kerätä palvelun käytön aikana henkilötietoihin rinnastettavia tietoja, joita ovat muun muassa sähköposti tai muut palveluun syötetyt tiedot. Tällaisissa kohdissa ilmoitamme selkeästi mihin tarkoitukseen tietoja keräämme.

Tallennamme sähköpostiosoitteesi esimerkiksi uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, jonka jälkeen voimme tarjota sinulle tietoa lainoista ja laina tuotteista sähköpostilla. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen sähköpostin viestin lopussa olevasta linkistä.

Käyttötiedot:

Keräämme aktiivisesti palvelun käyttöön liittyviä tietoja, jotka ovat välttämättömiä palvelun toiminnalle ja väärinkäytösten estämiseksi. Tällaisia tietoja voivat olla muun muassa IP-osoite, mobiililaite, mobiililaitteen tunnus ja tyyppi sekä muut diagnostiikka tiedot, joilla voimme parantaa palveluiden käytettävyyttä.

Emme yhdistä käyttötietoja esimerkiksi sähköpostitietoihin, jolloin kaikki käyttötiedot pysyvät personoimattomina. Näin saamme arvokasta dataa parantaaksemme käyttökokemusta.

Tietojen tallentaminen

Kerätyt tiedot (sähköpostit) tallennetaan turvalliseen ympäristöön, jossa on GDPR:n mukaiset menettelyt. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille, ellei tätä vaadi jokin asianmukainen viranomainen esimerkiksi väärinkäytösten yhteydessä.

Tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen ja käytetään tässä dokumentissa määritellyllä tavalla.

Kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää tietojesi keräämisen oikeudenmukaisuudesta tai epäilet, että tietoja on väärinkäytetty. Ota yhteyttä meihin info@financee24.com



Financee24

Välitämme luonnosta 🤲🌴

Financee24.com on palvelu internetissä, joka vertailee lainoja ympäri maailman kaikkia rahoitustarpeita varten. Autamme ihmisiä löytämään sopivan lainan ilmaiseksi.

Financee24.com (“me”) emme ole luotonantaja, rahoitusneuvoja tai finanssi instituutio. Yksinkertaisesti vertailemme eri rahoitustuotteita ja palveluita. Autamme kuluttajia paremmin ymmärtämään miten he voivat säästää aikaa ja rahaa. Emme ole vastuussa tiedosta, joka ei ole ajankohtaista, kuten esimerkiksi korkoista, yritystiedoista tai muusta datasta. Näin ollen vastuu tietojen tarkistamisesta on kuluttajalla joka käyttää palveluamme. Tarkista aina tietojen ajankohtaisuus ennen lainasopimuksen tekemistä.

Käyttäessäsi Financee24.com, hyväksyt evästepolitiikkamme ja käyttöehdot. Jotkin lainatarjoukset saattavat olla peräisin kolmansilta osapuolilta, joista saamme kompensaation.

Meistä

Käyttöehdot & tietosuoja


Financee24 global: